DK version UK version
Floridanes

 

Service & Honorar

 

 

Vi er ikke er ejendomsmæglere og kan derfor ikke gennemføre selve ejendomshandlerne i Florida.

Vores rolle vil hovedsaglig være hjælp til at finde det rigtige område, samt skabe kontakten til en god mægler i det pågældende område.

 

Vi har et overordnet kendskab til alle de interessante områder, men naturligvis er vi bedst kendt med det centrale Florida, som også er der hvor hovedparten af danskerne ønsker at erhverve en bolig.

Så den første "øvelse" man skal gennem på sin "boligjagt", er at finde det område der bedst matcher de ønsker man har.

Man forestiller sig måske en lejlighed i Miami, med gåafstand til stranden - gerne på South Beach.

Når man så finder ud af hvad prisen er, eller hvor "småt eller gammelt" man må "nøjes" med indenfor budgettet, så starter eftersøgningen efter alternative områder.

Vi mener (i al beskedenhed), at vi efterhånden er blevet i stand til at yde kvalificeret rådgivning omkring de forskellige områder / muligheder.

Når så man har "spottet" et område hvor man kan finde boliger der passer til ønsker og budget - starter selve søgningen efter BOLIGEN.

 

Vores service er uden beregning for den danske boligsøgende, men vi får en mindre del af mæglerens salær til dækning af vores markedsføringsomkostninger, når der handles en bolig.

Idet det ikke er noget vi skal leve af, bæres hovedparten af "lønnen" ved at møde og hjælpe positive mennesker med samme lidenskab for Florida, som vi har.

 

 

Floridanes A/S

Chr. Ågårdsvej 4 • DK- 6920 Videbæk • pl@floridanes.com • Tel.: 36991522 • www.floridanes.dk

© copyright 2009 - All Rights Reserved q