DK version UK version
Floridanes

 

Orlando

 

 

Orlando vil nok være det bedste valg for hovedparten af de danske familier, der ønsker en feriebolig i Florida.
Her er man er tæt på de største attraktioner og samtidig kan ferieboligen udlejes på ugebasis, når man ikke selv anvender boligen.
Til priser fra underkanten af en mio. kroner for nye, eller nyere boliger - og en god efterspørgsel efter at leje feriebolig, gør investeringer i Orlandoområdet til de mest attraktive i øjeblikket. Der vil være positiv "cashflow" efter kort tid.

Orlando er et rent ”turistmekka” grundet de mange og store forlystelsesparker, hvor Disney World og Sea World er de mest kendte, men der er faktisk over 40 attraktioner i Orlando, som hver især kræver en hel dag til besøg.

Orlando er ubetinget verdens mest populære rejsemål med underholdning for alle aldersgrupper.
The Big Seven, som symboliserer de 7 største forlystelsesparker i Orlando er ikke blot temaparker, men indeholder også hver især nogle af de største og vildeste rutsjebaner i verden.

Hvert år kommer flere end 50 mio. turister til Orlando, og hovedparten bor til leje i området i mindst en uge.
Det har betydet en enorm udbygning af området med hoteller, indkøbscentre, feriebolig-områder, vandlande og meget andet.

Orlando er andet end Disney World og vandlande - også golf er en stor attraktion i området, hvor nogle af de bedste golfbaner i Florida er placeret. Blandt andet er Reunion meget kendt for sine golfbaner tegnet af Palmer, Watson samt Nicklaus.
Her på disse golfbaner spiller bl.a. Tiger Woods, forlyder det.
Det er også muligt for fornuftige penge, at købe et hus eller en lejlighed direkte på golfbanen, med mulighed for at leje ud til andre golfspillere samt deres familier. I Reunion er der ikke færre end 3000 boliger, hvilket har givet området bystatus.
Der findes ca. 1250 golfbaner i Florida og mange af disse giver adgang for gæstespillere.

Indenfor en times tid i bil er man ved de bedste badestrande ved Atlanterhavet, ved Kennedy Space Center eller ved racerbanen på Daytona Beach, så Orlando er et centralt og meget aktivt område i Florida.
Så skal man have sin investering bedst muligt forrentet - så er det i området omkring Disney i det østlige Orlando - det sker!

 

 

Adresse

Område

Pris

Areal

Byggeår

 

 

 

 

 

 

Floridanes A/S

Chr. Ågårdsvej 4 • DK- 6920 Videbæk • pl@floridanes.com • Tel.: 36991522 • www.floridanes.dk

© copyright 2009 - All Rights Reserved q