DK version UK version
Floridanes

 

Om Floridanes

 

 

Hvem er vi ?

Merete og Preben Laugesen, Videbæk:

Efter vi i 2008 solgte vores virksomhed (Vesla gulvteknik), kunne en mangeårig drøm om længerevarende ophold i USA endelig opfyldes.

Vi købte et hus i Tampa, Florida, som i 2009 og 2010 var familiens base 5-6 måneder om året.

Tiden i Florida blev bl.a. brugt på investering og renovering af nogle boliger.

Gennem de 2 år opbyggede vi stor kendskab til amerikanske forhold, særligt i det centrale Florida.

Vi fik et netværk, både privat, men også på det forretningsmæssige plan, som vi fortsat dyrker med ophold 3-4 måneder årligt.

 

Det primære formål med etableringen i Florida, var formidling af boliger til investeringslystne, solhungrende danskere.

Vi har brugt mange timer med udforskning af de forskellige områder i Florida, for at finde de bedste steder at købe bolig i.

Især har vi kikket efter områder, hvor lejeindtægterne var stabile og gode, så ejerne kan få et positivt driftsresultat.

Men timingen med vores projekt var jo ikke lige den bedste, idet krisen forståeligt nok, satte en bremse for investeringslysten.

 

Fra 2011 blev vi igen aktive med egen virksomhed i Danmark, hvor vi sammen med fabrikschefen overtog den tidligere HYGÆA fabrik i Holstebro, efter en konkurs.

Hovedparten af tiden går nu med udvikling af malingsfabrikken Promal A/S i Holstebro, men der bliver dog stadig tid til nogle ophold i Florida hen over året.

 

Det vi i 2008 troede skulle være vores beskæftigelse med formidling af boliger, er endt med at blive en "fritidsbeskæftigelse", hvor vi anvender de netværk vi har opbygget gennem de sidste 8 år.

Efter nogle år med meget moderat investeringslyst blandt danskerne, er der nu igen ved at komme interesse for køb af bolig i Florida.

Dem som henvender sig nu, er forståeligt nok, meget forsigtige med hvordan økonomien i en evt. fremtidig bolig vil være.

 

Netop boliger med gode lejeindtægter har været vores fokus i søgningen efter de bedste områder.

Det har resulteret i, at hoverparten af energien nu bruges i River Strand Golfresort, lidt nord for Sarasota, tæt på den Mexikanske Gulf.

I River Strand er lejeindtægterne så stærke, at blot 14 ugers udleje i vinterperioden kan betale samtlige driftsomkostninger for hele året, hvilket ikke findes bedre i andre områder i Florida.

 

Vi samarbejder med Tom Smola Amtrade Realty, omkring boligformidlingen i River Strand.

Tom klarer desuden alle praktiske ting med boligen efterfølgende, dvs. markedsføring, udleje, rengøring, betalingsservice og regnskab.

Den danske boligkøber kan følge med i udlejningen og via de månedlige opgørelser, se hvordan driften forløber.

Vores rolle er i den forbindelse kun som kontaktskaber og vejledning om alle praktiske spørgsmål en boligkøber måtte have.

 

Vi samarbejder desuden med mæglere i Orlando, Tampa, Hernando og Naples om boligformidling i de respektive områder.

At kunne hjælpe danske potentielle boligkøbere til at finde, først det det bedste område og dernæst drømmeboligen, er en særdeles positiv proces hvor vi møder stor taknemlighed i vores virke - noget der naturligvis er med til at gøre denne "hobby" så god.

Vi mødes med forskellige spændende mennesker der alle har det tilfældes, at vi syntes Florida er et fantastisk sted at opholde sig.

 

Preben Laugesen: email: pl@floridanes.com, tlf. +45 40173266.

Merete Laugesen: email: merete@floridanes.com, tlf. + 45 40173166.

Her fotograferet sammen med ejendomsmægler Denice Aten til venstre..

 

 

Floridanes A/S

Chr. Ågårdsvej 4 • DK- 6920 Videbæk • pl@floridanes.com • Tel.: 36991522 • www.floridanes.dk

© copyright 2009 - All Rights Reserved q