DK version UK version
Floridanes

 

Printvenlig version Printvenlig udgave

 

Armtrade Reality

River Strand Gold and Country Club

Find os på Facebook

 

Links til aktuelle boligtilbud:

Miami Condos

Til salg Miami Beach

 

Tripadvisor Miami

 

Miami

 

 

Miami og det sydøstlige Florida er for dem, der vil have fuld fart på – også om aftenen - når man er på ferie. South Beach i Miami er kendt som stedet, hvis man vil holde ferie sammen med de ”rigeste og smukkeste”.

Byen Miami er kendt som den Magiske By, idet byen er vokset ekstremt hurtigt samtidig med, at det er forvandlet til stedet, hvor man kan arbejde, bo og lege samtidig med at man kan nyde høj livskvalitet. Samtidig er byen internationalt højt anset, og har med succes afholdt mange store konferencer. Byen er konstant i front med udvikling på rigtig mange områder.

Af byens godt to millioner indbyggere er ca. 55% af latinamerikansk oprindelse, hvilket mærkes i både musikken, maden, traditioner og ikke mindst sproget. Man møder spansk overalt, hvilket Castro`s Cuba har bidraget til i stor stil. Ca. 650.000 cubanere har været med til at give Miami tilnavnet "Latinamericas hovedstad", men også andre latinamericanere såsom folk fra Nicaragua, Costa Rica, Colombia, Venezuela, Argentina og mange andre har fundet et fristed her.

I Miami findes alt, hvad hjertet kan begære indenfor kunst, shopping, gamle arbejderkvarterer m.v. Art Deco distriktet på South Beach er uden tvivl den største attraktion i Miami. Ca. 650 bevaringsværdige bygninger fordelt på 2 km. hvoraf mange af de flotteste idag fungerer som hotel. Og det er her det sker om aftenen, når solen er gået ned, stedet hvor de rige og smukke ses.
Det var også i dette område modedesigneren Versace boede, da han i 1997 blev skudt foran sit hus.

Også internationalt er Miami området kendt, bl.a. Fisher Island som ligger lige syd for South Beach har huset mange kendte stjerner, såsom Luciano Pavarotti, Julia Roberts, Robert de Niro, Sylvester Stallone, Andrea Agassi og Boris Becker.
Selv vores egen Amdi Petersen har boet her i en penthouse lejlighed på 810 m2 på 10 etage. Langt væk fra alt og alle.
Man kan dog ikke besøge Fisher Island, medmindre man selv bor der eller har en invitation.

Der er rigtig mange lejligheder til salg i Miami området og man kan erhverve en god lejlighed i gå-afstand til stranden til omkring 2 mio. kr. hvorimod en lejlighed direkte på stranden i Miami meget let løber op i priser fra ca. 4 mio. kr. Det er det hotte sted.


 

 

Adresse

Område

Pris

Areal

Byggeår

 

 

 

 

 

 

Floridanes A/S

Chr. Ågårdsvej 4 • DK- 6920 Videbæk • pl@floridanes.com • Tel.: 36991522 • www.floridanes.dk

© copyright 2009 - All Rights Reserved q