DK version UK version
Floridanes

 

Den Mexicanske Gulfkyst

 

 

Fra Naples, i syd - over Fort Myers og Sarasota - til Anna Maria Island og Cleawater på Den Mexicanske Gulf-kyst, finder man mange fantastiske områder og kilometervis af virkelig gode strande, hvor man kan bo direkte ved vandet.

Gulfkysten er knap så ”hektisk” som Atlanterhavs-kysten, hvilket vil sige knap så mange mennesker og knap så hektisk et natteliv, men virkelig fantastiske familievenlige strande, hvor man også kan udfolde forskellige former for vandsport.
Gulfkysten er indbegrebet af "det gode liv" og tiltrækker typisk et ældre og mere modent publikum.

Naples er kendt som Gulfkystens svar på Palm Beach og Beverly Hills, en velhavende by med en behagelig atmosfære.
I byen ligger mange smarte modebutikker, gallerier, restauranter, cafeer m.v.
Byen har en fin badestrand og siges at have det lavest antal indbyggere pr. golfbane i hele verden.

Nord for Naples ligger Bonita Beach og Fort Myers Beach, to badebyer på en lille kæde af øer, som er forbundet af broer og dæmninger. Fantastisk udsigt og anbefalelsesværdige strande.
Vil man opleve noget helt fantastisk enestående, skal man besøge øerne Sanibel og Captiva Island. Her er alle støjende fartøjer bandlyst ved kysten, hvilket gør disse øer til det mest ideelle sted at slappe af. Her er man omgivet af sand natur.
De to små øer er samtidig et af de bedste steder i verden at samle konkylier og muslingeskaller. Det siges, at der på disse øer skylles over 400 variationer af skaller i land grundet de optimale vækstbetingelser ud for øerne. 2 millioner samlere besøger hvert år øerne i håb om af finde de smukkeste eksemplarer.

Længst mod nord ligger Sarasota, som kalder sig kystens kulturelle hovedstad. Byen huser et flot museum, omkring 10 teatre, 30 gallerier, ikke mindre end 2 symfoniorkestre, en ballet, en opera og en filmfestival. Her er kultur for alle pengene.
Desuden har mange forfattere og kunstnere valgt at slå sig ned i denne kulturelle storhed.
De viste ejendomme er eksempler fra områderne - men der findes naturligvis mange andre gode boliger til salg.
Klik på: Søg bolig her.

 

 

Adresse

Område

Pris

Areal

Byggeår

 

 

 

 

 

 

 

 

Floridanes A/S

Chr. Ågårdsvej 4 • DK- 6920 Videbæk • pl@floridanes.com • Tel.: 36991522 • www.floridanes.dk

© copyright 2009 - All Rights Reserved q