DK version UK version
Floridanes

 

Boliger til udlejning

 

 

Boliger, der kan udlejes til turister på ”kort tids-basis”, findes i stor stil i nærheden af de største turistattraktioner – især omkring Orlando, Miami, langs kysterne og direkte på mange af golfbanerne.

Som dansk investor i Florida vil netop en bolig, der kan udlejes på ”ugebasis” gennem et bureau, der klarer alt det praktiske, være en god og let måde at have sin ”sommerbolig” på.

Udbuddet af lejligheder (Condos) og huse er enormt stort, og man kan få god økonomi i sin ejendom gennem udlejning, når man ikke selv er der.

Det forudsætter naturligvis, at man vælger sin lejebolig i et område, der er fornuftig i forhold til udlejning. Her kan Floridanes i kraft af et indgående kendskab til områderne - være behjælpelig.

 

Med købspriser, der i øjeblikket er ret lave., kan man få balance i ejendommen, hvis den lejes ud omkring 20-25 uger om året. På den måde vil driften være udgiftsneutral.

I River Strand er det faktisk "kun" 12-14 uger der skal udlejes, før alle omkostninger er betalt.

Lejes sommerboligen ud mere, vil der være en fornuftig forrentning af investeringen – og husk, at man jo selv kan anvende boligen alt det, man har mulighed for.

Man kan således tage sin bolig ud af udlejningen i de uger, man selv skal bruge den, eller vil låne den ud til familie og venner.

 

Man kommer til en rengjort bolig og betaler kun en ny rengøring, når man rejser igen.

Mange af disse boliger har et privat aflåseligt skab/rum på en til to kvadratmeter, hvor ejeren kan opbevare sine personlige ejendele, som sengetøj, sommertøj, golfudstyr med videre.

Prisniveauet på lejligheder eller huse er fra 900.000 kr. for en lejlighed på ca. 100 kvadratmeter og fra omkring 2 mio. for et hus på 250 kvadratmeter med tre-fire soveværelser og måske privat pool.

 

 

Floridanes A/S

Chr. Ågårdsvej 4 • DK- 6920 Videbæk • pl@floridanes.com • Tel.: (+45) 40173266 • www.floridanes.dk

© copyright 2009 - All Rights Reserved q