DK version UK version
Floridanes

 

Golfboliger

 

 

Golfboliger

Florida er et sandt ”mekka” for golfere og der findes jo også gode golfbaner i tusindvis og sæsonen er jo hele året, idet vejret på ingen årstider er en hindring.

Nogle dage kan det være køligt eller regnvejr, men sjældent mere end få sammenhængende dage, hvor vejret er en hindring for udendørs aktiviteter og golfspil.

Mange af golfbanerne er anlagt med boligområder rundt om golfbanerne, så beboerne kan spille – lige uden for døren.

Som dansker er det relevant at koncentrere sig om de områder der administreres som ”Ferie Resorts” med organiseret udleje af boliger og fællesfaciliteter der opfylder kravene til gode ferieområder.

Vi har ”finkæmmet” Florida for Golf-resorts som er tilstrækkelig attraktive for danske investorer og vi anbefaler følgende 4 områder:

River Strand Golf Resort er beliggende nord for Sarasota i et floddelte på syd bredden af Manetee River, dvs. med masser af vand og uspoleret natur i området.

Der er kun 15 min. kørsel til fantastiske badestrande ved Den Mexikanske Gulf.

River Strand har plads til i alt 1100 boliger og næsten udbygget nu.

Der er 3 x 9 hullers golf, samt tennis, fitness, swimmingpools, restaurant, bar og gode fællesområder omkring klubhus.

Som boligejer og medlem af golfklubben, kan man frit benytte golfbanerne og de øvrige faciliteter.

Det vigtigste er, at boligerne i River Strand er meget efterspurgte og lette at udleje, så man kan få indtægter til dækning af omkostninger og forrentning af investeringen.

 

Heritage Bay er beliggende i den nordlige del af Naples og opbygget på samme koncept som River Strand.

Bygherren i River Strand og Heritage Bay er Lennar, som er blandt USA`s største og mest velkonsoliderede byggefirmaer, med 750.000 opførte boliger siden 1954

Heritage Bay er større en River Strand og næsten færdigbygget.

 

Reunion er beliggende i Orlando og har status som by, med eget postnummer.

Når og hvis man bliver færdig med byggeriet, kan der være i alt 4000 boliger i Reunion, hvor der er 3 separate 18 hullers golfbaner på ”Champion niveau”.

Der kan gøres gode køb i Reunion, men udleje mulighederne er ikke for gode, idet restriktionerne er en hindring for korte lejeperioder.

Highland Reserve er beliggende i den vestlige del af Orlando, med kun 15 min. kørsel til Disney parkerne.

I Highland Reserve kan man købe huse til priser fra 200.000 $ og lejligheder fra 100.000 $ (Regal Palms) og leje mulighederne er fornuftige.

Kvaliteten på byggeriet i Highland Reserve er ikke så høj som de øvrige områder, men kan man abstrahere fra det, kan der godt være fornuft i en investering i et område med stærk udleje.

 

 

PDF: Herritage Bay Golf-Resort

 

Floridanes A/S

Chr. Ågårdsvej 4 • DK- 6920 Videbæk • pl@floridanes.com • Tel.: (+45) 40173266 • www.floridanes.dk

© copyright 2009 - All Rights Reserved q