DK version UK version
Floridanes

 

Florida Keys (Key West)

 

 

Key West er den yderste af en lang række øer, der kan nås via 42 broer som forbinder ø-rækken – et vanvittigt projekt, som kun er muligt i USA.

Oplev en by hvor mange huse er dateret tilbage til tiden, hvor øen var ejet af Spanien. Gå en tur i byen og se de mange små "conch" huse med tintage, besøg huset hvor Ernest Hemingway boede og skrev sine berømte romaner eller følg i fodsporene på Thomas Edison, Lou Gehrig, Harry Truman og Tennessee Williams. Aflæg besøg i et af de mange fine kunstgallerier med udstilling af både kendte og mindre kendte kunstnere.

På the Key`s er vandet som balsam og himlen er krystal blå - selve området er meget berømt for snorkling, idet koralrevet John Pennekamp, som strækker sig hele vejen fra Key Largo til de yderste øer, endnu lever og med det tusinder af fisk i smukke farver. Også dykning ned til sænkede skibe m.v. er indbydende, dybthavsfiskeri og vandsport i særdeleshed er tiltrækkende. Vejret er for det meste strålende sol fra en skyfri himmel og farven på vandet er turkis.

Key West er meget turistpræget og naturligvis et besøg værd. Efter den smukkeste solnedgang i USA kommer der rigtig liv i Key West – ikke mindst i de mange restauranter, cafeer, butikker og barer i byen.

Stemningen i Key West er ”caribisk” inspireret og meget hyggelig, hvilket skyldes den korte afstand på 120 km. til Cuba.

Ønsker man at investere i en sommerbolig hernede, skal man måske kikke på en af de mindre øer – inden man kommer helt ud til Key West. Både Key Largo og Bahia Honda med en fantastisk strand kan anbefales.

Priserne er ikke så høje, som man umiddelbart kunne frygte.
Fra et beløb på 3-4 mio. kr. kan man finde et hus, der har egen bådplads i ”baghaven.

 

 

Adresse

Område

Pris

Areal

Byggeår

 

 

 

Floridanes A/S

Chr. Ågårdsvej 4 • DK- 6920 Videbæk • pl@floridanes.com • Tel.: 36991522 • www.floridanes.dk

© copyright 2009 - All Rights Reserved q