DK version UK version
Floridanes

 

Udleje af golfboliger

 

 

River Strand Golf Resort er beliggende lige nord for Sarasota, kun 15 min. fra nogle af USA`s bedste badestrande på Anna Maria Island.

Indenfor en times kørsel kan man besøge hele Tampa Bay området, Clearwater Beach, Sarasota og Fort Myers. 1 1/2 times kørsel til Orlando og de mange forlystelsesparker. 2 timer til Naples og 3 timer til Miami, så man bor meget centralt til at udforske Florida de dage man ikke vil på golfbanen.

Gennem vores samarbejdspartner (Amtrade Realty), kan vi tilbyde leje af ferieboliger i River Strand på særdeles fordelagtige vilkår.

Vi kan tilbyde lejligheder med 2 soveværelser (4 sovepladser), rækkehuse med 3 værelser (6 sengepladser) og huse med egen pool med 4 værelser (8 sengepladser). I perioden 15/11-31/4 er prisen pr. sengeplads ca. kr. 1.300 pr uge. I perioden 1/5-14/11 er prisen ca. kr. 1.000 pr. sengeplads.

 

I vinterperioden er korteste lejeperiode 2 uger, medens der er mulighed for en uge i sommerperioden.

Lejer du en bolig i River Strand, er der fri golf, tennis, fitness, swimmingpools mv. Lejen er også incl. el. og rengøring, så ingen yderligere omkostninger.

Bemærk at River Strand er et golfresort hvor boligerne alle er ejet af private familier, hvoraf nogle lejer boligerne ud til golf-turister.

Man vil opleve et roligt og hyggeligt miljø overalt i River Strand, hvor der er god plads på de spændende baner - hvor der ikke mangler udfordrende vand.

Ikke at sammenligne med "Golfhotellerne", hvor der er anderledes "turbulens" med turister som konstant checker ind - og ud.

 

Kontakt os på e-mail pl@floridanes.com eller tlf 40173266 og vi finder de bedste tilbud til den bedste golfferie i solrige Florida.

 

 

 

Floridanes A/S

Chr. Ågårdsvej 4 • DK- 6920 Videbæk • pl@floridanes.com • Tel.: (+45) 40173266 • www.floridanes.dk

© copyright 2009 - All Rights Reserved q